DEPARTAMENTUL DE LIMBI MODERNE APLICATE

DEPARTAMENTUL DE LIMBI MODERNE APLICATE

PRETESTARI GRATUITE ( PREGĂTIRE PENTRU ADMITERE LA SPECIALIZAREA LMA)

 

Ai aptitudini de comunicare scrisă şi orală în două limbi moderne şi în limba română? Vrei să te formezi pentru alte profesii decât pentru cele didactice? Atunci, îţi propunem să te ni te alături şi să te pregăteşti pentru o carieră de succes într-un domeniu plurilingv şi pluridisciplinar, acela al LIMBILOR MODERNE APLICATE. Urmăreşte pagina noastră de facebook şi fă alegerea în cunoştinţă de cauză!

Dacă ai nevoie, îţi oferim şi cursuri de pregătire pentru testele noastre. Pentru aceasta, nu trebuie decât să te înscrii la adresa : admitere_lma@yahoo.fr Cursurile sunt organizate sâmbăta, în cursul lunii mai şi sunt gratuite.

Înainte de a te înscrie, îţi recomandăm să citeşti informaţiile generale despre admiterea la LMA (din secţiunea ADMITERE precum şi răspunsurile noastre la întrebările cele mai frecvente puse de candidaţi.

 

CIL le oferă celor care au nevoie, cursuri practice de pregătire pentru admitere, atât gratuite (sub formă de simulare de teste comentate şi explicate), cât și contra cost, sub forma unui pachet compact de cursuri cu grad de dificultate progresiv, destinat celor care doresc să îşi amelioreze performanţele de comunicare în una sau în ambele limbi ale specializării şi consideră că au nevoie de un training suplimentar în acest sens. În acest caz, se poate opta pentru cursuri de week-end (individuale sau de grup), cursuri de practica intensivă a limbii. Un pachet de 42 de ore pentru o grupă de cel puțin 8 persoane costă 500 lei. Pentru cursuri solicitate individual sau în grupe mai mici de 8 persoane, numărul de ore oferit la acelaşi preţ este mai mic. 

 

 19/04/2014
1 Poster un commentaire

A découvrir aussi


Inscrivez-vous au blog

Soyez prévenu par email des prochaines mises à jour

Rejoignez les 23 autres membres